Gered door de katoendrager!

Gered door de katoendrager!

We horen graag van onze tevreden klanten. Meestal horen we over hoe onze apparatuur mensen helpt hun nek en rug te verlossen van de last die het dragen van camera's om hun nek met zich meebrengt. Of hoe makkelijk onze vesten en holsters het voor fotografen maken om bij hun apparatuur te komen en die perfecte opname te maken.

Maar hier is er een uit de mailbag die er zeker uitsprong. Nancy Gessner nam contact met ons op om te vertellen over haar reis naar het zuiden van Utah toen een val haar bijna haar uitrusting kostte.

"Mijn man en ik zijn net terug van een reis van 2 weken naar de nationale parken in het zuiden van Utah - Zion, Bryce, Capitol Reef, Arches en Canyonlands - en uitstapjes naar Mesa Verde en Monument Valley.

De meeste dagen liepen we canyons in en uit over steile paden en over gladde rotsen. Het gebruik van de Cotton Carrier om mijn camera vast te zetten was een uitkomst, zodat ik mijn handen vrij had. Het was heel comfortabel, zelfs als ik een rugzak droeg. Veel mensen gaven commentaar op de drager en vroegen me ernaar. Ik gaf altijd zeer lovende kritieken.

Op dag 1 van onze reis waren we aan het wandelen in Zion toen ik struikelde en voorover viel op mijn knieën en ellebogen. Ik ben ervan overtuigd dat de Cotton Carrier mijn camera (een Nikon D600) heeft gered, behalve wat vuil op de lenskap. Bedankt voor het maken van zo'n stevig maar toch comfortabel en makkelijk te gebruiken product!"

Fijn dat jij en je camera de val hebben overleefd Nancy!

Als je een verhaal hebt over je ervaringen met Cotton Carrier, dan horen we dat graag! Neem contact op via [email protected]