Winnaars Winterfotowedstrijd #HarnessYourPhotography

Winnaars Winterfotowedstrijd #HarnessYourPhotography

Derde plaats

Pelikanen op de Murray

- Peter Hayward


De foto is genomen aan boord van een 'Houseboat' toen ik met vrienden de rivier de Murray afreisde. De Murray is de grootste rivier van Australië en we waren maar een paar kilometer stroomopwaarts van Morgan in Zuid-Australië. Toen we het gebied naderden, zag ik dat de vogels zich hadden verzameld op de oude, deels onder water liggende omgevallen boom en ik vroeg me af of ze zich zouden 'opstellen' terwijl we voorbij voeren. De foto is het resultaat.
Genomen met mijn Nikon D500, 200-500 Nikkor, 290mm, 1/2000, f5.6, ISO1600. Omdat het nogal bewolkt en regenachtig was, leek het me het beste om een beetje licht in de opname te pompen met een Magmod lichtvergroter op mijn Metz 64D flitser. Ik ben erg blij met het resultaat.
PS Ik ben dol op mijn Cotton Carrier CCS G3 Grey Harness-2, het is ideaal voor reizen zoals ik deed.


Tweede plaats

Slechtvalk keert terug naar zijn favoriete plek!

- Robert Kaplan

Ik fotografeer al enkele jaren een paar volwassen slechtvalken in New Jersey. Ze jagen op blauwe gaaien en andere kleine vogels en brengen ze terug om op te eten. Deze slechtvalk werd gefotografeerd toen hij terugkeerde na een onsuccesvolle jacht.

Ik gebruik graag mijn Cotton Carrier harnas als ik de hele dag op pad ben. Zo heb ik mijn handen vrij tijdens het wandelen en is mijn camera makkelijk bereikbaar als de gelegenheid zich voordoet.

Eerste plaats

Jeff Bishop

Getiteld:

"Dit alles voor een klein visje."

" Uw cameraharnas heeft trouwens letterlijk mijn rug gered, want ik rijd op mijn fiets met mijn gigantische 200 - 500mm lens en camera vele kilometers om natuur- en wildlife foto's te maken hier in de omgeving van Orlando. Het is een essentieel onderdeel van mijn uitrusting!

portret door: Ed Maldonado.