De laatste 10 jaar met mijn Cotton Carrier - Een verhaal over Cotton Carrier.

De laatste 10 jaar met mijn Cotton Carrier - Een verhaal over Cotton Carrier.

Als we kwaliteit zeggen, dan menen we dat ook. Niet alleen in onze producten, maar ook met betrekking tot onze klanten. Onze vriend Denis nam onlangs contact met ons op en deelde zijn verhaal van de afgelopen 10 jaar met de eerste versie van het Cotton Carrier Cameraharnas. Reizend over de hele wereld te voet, auto, fiets, trein en vliegtuig met zijn camera altijd bij de hand. We besloten dat het tijd was voor een upgrade en gaven hem een nieuw systeem. Hij stuurde ons hieronder een verslag van zijn reis van 10 jaar. Inclusief foto's. Veel plezier!
.
Aan wie het aanbelangt.
Ik ben een fervent buitenmens, aquarelkunstenaar en fotograaf en neem mijn camera overal mee naartoe. Foto's van goede kwaliteit van verschillende buitenscènes worden het onderwerp van mijn schilderijen. Het was belangrijk om een cameradraagsysteem te vinden waarmee ik handsfree kan klimmen, fietsen, wandelen, vogels kijken en kan kanoën met mijn camera. De Cotton Carrier geeft me de zekerheid dat de camera en lens niet beschadigd raken en geeft me snelle toegang om veel mooie buitenfoto's te maken. Ik heb eerst een draagsysteem bekeken en gekocht, maar ik vond dat het me niet de veelzijdigheid gaf die ik nodig had voor buitenactiviteiten. Ik heb het teruggestuurd toen ik het Cotton Carrier systeem ontdekte.
.
Ik heb mijn Cotton Carrier in augustus 2011 gekocht en ik heb hem mee op reis genomen naar verschillende locaties, waaronder Noord-Amerika, Australië, Zuid- en Midden-Amerika en Vietnam. Hij biedt me de veelzijdigheid die ik nodig heb! Bedankt voor een doordacht ontworpen en goed gemaakt product.
- Denis N, januari 2021